شرکت نانو زیست پلیمر پارس با نام سابق نانو سلوپان، برای اولین بار در چالشهای نوآوری و فناوری ستاد ویژه توسعه فناوری نانو شناخته شد. در آذرماه 1396 در جریان چالش فناورانه "زخم پوشهای زخم پای دیابتی" توانست بین 98 طرح شرکت کننده در این چالش، بعد از انجام تستهای ساختاری و کیفی رتبه اول را کسب کند.
شرکت هم آوا(شتابدهنده شزان سابق) در جریان فن بازار زخم پوشهای مبتنی بر نانو الیاف که در جریان دومین کنفرانس بین المللی نانو الیاف در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، علاقه مند به سرمایه گذاری بر روی این استارت آپ گردید و از دی ماه 1396 تا کنون شرکت با سرمایه گذاری این شتابدهنده فعالیت خودش را ادامه داده است.
استارت نانو سلوپان نام خودش را به پانوتک تغییر داد و در سال 97 در قالب شرکت نانو زیست پلیمر پارس فعالیت خودش رو آغاز کرد که در همان سال توانست تأییدیه نانو مقیاس را از واحد ارزیابی محصولات ستاد توسعه فناوری نانو اخذ کند.
در سال 98، شرکت نانو زیست پلیمر پارس توانست با اخذ تأییدیه کارگروه ارزیابی شرکتهای دانش بنیان، گواهی دانشبنیان خود را اخذ کند. در همین سال صندوق پرشین دارو البرز با همراهی صندوق نوآوری و شکوفایی به عنوان سرمایه گذاران جدید، بر روی شرکت سرمایه گذاری کردند.
اعضای شرکت با توجه به داشتن تجربه 6 ساله کار بر روی تولید و سنتز نانو سلولز باکتریایی پتانسیل و توانایی بسیار بالایی برای تولید محصولات مختلف نانو کامپوزیت سلولز باکتریایی برای کاربردهای گوناگون دارند. 5 دلیل برتری محصولات ما نسبت به رقبا را میتوان موارد زیر دانست:
1 . داشتن تیم قوی و پر انرژی
2 . بیشترین نرخ تولید در جهان
3 . بهینه سازی فرآیند تولید به صورت تکرار پذیر
4 . کم هزینه ترین و پر بازده ترین فرآیند تولید در جهان
5 . توانایی تولید انواع مشتقات نانو سلولز باکتریایی با کیفیت بال
به اشتراک بگذارید.
شرکت نانو زیست پلیمر پارس به منظور ارتقاء سطح کیفی محصولات خود آمادگی داریم تا از تمامی ایدهها و طرحهای مرتبط با حوزه فعالیت شرکت استفاده کند.
به همین منظور آمادگی خودش را برای جذب ایده و همکاری با تمامی محققین و نهادهای دولتی و خصوصی اعلام میکند.
فرصت بسیار خوبی برای سرمایه گذاری بر روی ایدههای شما در اینجا محیا است.
با توجه به فرآیند کم هزینه تولید نانو سلولز باکتریایی توسط ما، تمامی محصولات ارائه شده با هزینه مناسبی به فروش میرسد.
استارت آپ برتر در چالش زخم پوشهای مبتنی بر نانو الیاف ستاد ویژه توسعه فناوری نانو
بیشترین نرخ تولید محصولات نانو سلولز باکتریایی در
جهان و متنوع ترین محصولات در ایران