دردهای بعد از سوختگی را بهتر بشناسید.

دردهای بعد از سوختگی را بهتر بشناسید.
در بیمارانی که در سوختگی دچار درد هستند، بویژه در کودکان مبتلا، اقدامات درمانی برای کنترل درد متاسفانه معمولا کمتر از میزان مورد نیاز انجام می گیرد. این موضوع می تواند باعث بروز تغییرات فیزیولوژیک مانند اختلال در ترمیم زخم ها و ایجاد عوارض روحی و روانی می گردد. تعاریف و مثال های انواع آسیب های سوختگی ۱-  سوختگی درجه اول مانند آفتاب سوختگی:  قرمزی ، درد، پرشدگی مویرگی، آسیب اپیدرم و التهاب درد …
ادامه مطلب

چه زخم‌هایی نیاز به پانسمان دارند؟

چه زخم‌هایی نیاز به پانسمان دارند؟
دراین بخش درباره مر اقبت از زخمها بحث میکنیم . چکارکنیم که ،زخمها عفونت نکنند و طریقه مراقبت از زخم و پانسمان کردن آن با پرستار بحث و گفتگو میکنیم و آیا همه زخمها نیاز به پانسمان دارند؟ خانم سميعي، كارشناس ارشد پرستاري و مربي دانشگاه بقية الله در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: بطور كلي زخم ها به دو دسته باز و بسته تقسيم مي …
ادامه مطلب

با پانسمان هیدروکلوئیدی آشنا شوید.

با پانسمان هیدروکلوئیدی آشنا شوید.
پانسمان هیدروکلوئید که نوعی پانسمان نوین و مرطوب است، در بخش چسبنده خود حاوی عناصر ایجاد کننده ژل بوده و به لایه خارجی ضد آب و منعطفی وصل شده است. سطح ژلی این پانسمان دارای پکتین، کربوکسی متیل سلولز، پلیمرها و مواد دیگری با خاصیت چسبندگی است. بعضی انواع این پانسمان برای افزایش قدرت جذب حاوی آلژینات هستند. لایه اول چسبنده است و برخی انواع آن حاشیه چسبنده هم دارند. …
ادامه مطلب

PHMB چیست؟

PHMB چیست؟
PHMB یک ضد میکروب موثر در مدیریت بار میکروبی ترشحات زخم است. مدیریت موثر بار زیستی ترشحات  باکتریایی یک عنصر اساسی در مراقبت از زخم است. سالهای اخیر شاهد افزایش استفاده از پانسمانهای ضد میکروبی موضعی برای کنترل کلونیزه شدن و عفونت بوده است، اما این نگرانی وجود دارد که برخی از آنها می توانند از ترمیم زخم جلوگیری کنند و ممکن است عوارض سیستمیک داشته باشند. عفونت زخم ناشی از تعامل پیچیده بین سیستم …
ادامه مطلب

چرا بعضی زخم‌ها دیر خوب می شوند؟

چرا بعضی زخم‌ها دیر خوب می شوند؟
چرا بعضی زخم‌ها دیر خوب میشوند و علت دیر خوب شدن زخم‌ها چیست؟ برخی از زخمها ممکن است دیر تر از بقیه التیام پیدا کنند. به طور کلی، زخمی را ما بعنوان زخم با بهبود مشکل در نظر میگیریم که ظرف چهار هفته بهبود نمیابد. اگر در این دوره زمانی معمول زخم خوب نشود، علت آن معمولاً در بیماری‌های زمینه ای بیمار یافت میشود که یا مورد توجه قرار نگرفته یا درمان نشده …
ادامه مطلب

چهار مرحله اصلی در ترمیم زخم؛

چهار مرحله اصلی در ترمیم زخم؛
مراحل ترمیم زخم به صورت سازمان یافته پیشرفت می کند و چهار فرآیند انجام می شود. هموستاز ، التهاب ، تکثیر و بلوغ. اگرچه مراحل ترمیم زخم  در یک محدوده مشخص پیشرفت می کند ، بسته به شرایط داخلی و خارجی بیمار ممکن است زخم ها بدتر شوند یا پیشرفت کنند.  چهار مرحله ترمیم زخم: مرحله هموستاز: هموستاز فرآیند بسته شدن زخم  با انعقاد است. هنگامی که خون از بدن نشت …
ادامه مطلب

ارزیابی زخم به شیوه مثلث ارزیابی زخم

ارزیابی زخم به شیوه مثلث ارزیابی زخم
در صورت وجود زخم  ارزیابی زخم مهم‏ترین اقدام است زیرا یک درمان موفق از ارزیابی موفق حاصل خواهد شد. انجام یک ارزیابی جامع از بیمار و زخم او با قرار دادن بیمار در اولویت و در نظر گرفتن زمینه‏ ی اجتماعی، اطلاعات جمعیت شناختی، وجود هم زمان چند بیماری، داروها و سابقه‏ ی قبلی زخم پای دیابتی یا قطع عضو‏ها از اهمیت بالایی برخوردار است. در این نوشته ما قصد داریم …
ادامه مطلب

چرا پای بیماران دیابتی زخم می‌شود؟

چرا پای بیماران دیابتی زخم می‌شود؟
زخم پای دیابتی یکی از عوارض قابل توجه بیماری دیابت و شاید یکی از بدترین پیامد‌های آن باشد. حدود ۱۵ درصد مبتلایان به دیابت گرفتار زخم پای دیابتی می‌شوند و حدود ۸۴ درصد از این افراد با قطع عضو قسمت انتهایی پا مواجه می‌شوند؛ بنابراین اگر به بیماری دیابت مبتلا هستید، باید دقت زیادی در خصوص این عارضه داشته باشید تا بدان مبتلا نشوید. اما زخم پای دیابتی چیست و …
ادامه مطلب

خشکی پوست نشانه چیست؟

خشکی پوست نشانه چیست؟
پوست خشک معمولا بی ضرر است و به راحتی با استفاده از کرم ها لوسیون های مرطوب کننده برطرف می شود. اما اگر لایه اپیدرم پوست خشک و خارش دار باقی بماند و با استفاده از لوسیون ها برطرف نشود، نشان دهنده ابتلا به مشکلات جدی سلامت است. در صورت ادامه دار بودن خشکی پوست با پزشکتان برای تشخیص ۴ مشکل و وضعیت پزشکی مشورت کنید: دیابت: یکی از تظاهرات …
ادامه مطلب

چرک زخم فرایند ترمیم را به تاخیر می اندازد.

چرک زخم فرایند ترمیم را به تاخیر می اندازد.
چرک زخم وجود ترشح از زخم خصوصا در زخم های لهیدگی یا زخم های مزمن و عمیق امری طبیعی است. اما گاهی این ترشحات ویژگی های عفونت را نشان داده و چرک زخم نامیده می شود. پس از زخمی شدن پوست در عرض یک هفته ترشحات سبز رنگ چرکی زخم را پر می کند. پیدایش چرک نشان دهنده ی تلاش بدن برای ترمیم زخم و جایگزین کردن بافت آسیب دیده …
ادامه مطلب

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش