در راستای چالشهای نوآوری و فناوری، نشست ویژه نوآوران با همکاری ستاد ویژه توسعه فناوری نانو در محل پژوهشکده علوم و فناوری انرژی دانشگاه صنعتی شریف، برگزار شد و با معرفی برگزیدگان دو چالش موفق به کار خود پایان داد.
نشست ویژه نوآوران با حضور شرکت کنندگان در چالشهای نوآوری و فناوری، کارگزاران تبادل فناوری نانو و سفیران صنعت نانو با مشارکت مجمع اقتصاد نانو در پژوهشکده علوم و فناوری انرژی دانشگاه صنعتی شریف ۱۶ اسفند ۱۳۹۶ برگزار شد؛ این نشست در پنج محور شامل مروری بر چالشهای نوآوری برگزار شده تاکنون، معرفی فرآیندهای حمایتی و تسهیلگری ستاد نانو در ارتباط با چالشهای نوآوری، آشنایی با رویکردها و فعالیتهای فرشتگان کسبوکار (سرمایهگذاران نیکاندیش)، بررسی تجربه موفق حضور یک گروه فناور در چالش نوآوری و جذب سرمایه و حمایت بود. در این نشست، برگزیدگان نهایی دو چالش تولید نانوپوششهای چربیگریز پایدار روی سطوح فلزی یا شیشهای و چالش افزایش ماندگاری محصولات کشاورزی معرفی و با اعطاء جوایزی نقدی و تسهیلات حمایتی تقدیر شدند.
در بخش اول برنامه دکتر اسدیفرد، مدیر کارگروه صنعت و بازار ستاد نانو، فرآیندهای حمایتی و تسهیلگری ستاد نانو در ارتباط با چالشهای نوآوری را معرفی نمودند.
در پنل اول این نشست، دکتر ملکیفر(مدیرعامل اندیشکده صنعت و فناوری و رئیس دبیرخانه آیچلنج)، دکتر کلانتری نژاد (مدیرعامل شرکت نوآوران فناوریهای همگرای شناختی، زیستی، اطلاعات و نانو (شزان))، مهندس علی رسولی (بنیانگذار و مسئول تامین سرمایه استارتآپ پانوتک) و مهندس دوستکام (مدیر توسعه کسبوکار فناوری نانو در حوزه دارو و سلامت کارگروه صنعتوبازار ستاد ویژه توسعه فناوری نانو) به بررسی تجربه موفق حضور تیم فناور پانوتک با حضور بنیانگذار و سرمایهگذار این استارتآپ پرداختند.
پنل بررسی تجربه موفق حضور یک تیم فناور در چالش نوآوری
در پنل دوم که با حضور دکتر نجیمی (دبیر کارگروه صنعت و بازار ستاد نانو)، مهندس کریمی (مدیر کارخانه نوآوری)، دکتر بیتعب (مدیرعامل صندوق سامان سرمایه نانو) و دکتر شفاعی (مسئول پذیرش و ارزیابی رشد شریف) برگزار شد، عوامل موفقیت و شکست استارتآپهای حوزه فناوری نانو بررسی گردید. همچنین در بخش چهارم نشست، مهندس زورمند (مدیرعامل شرکت مهندسی یایکو و عضو سرمایهگذار کارایا)، رویکردها و فعالیتهای فرشتگان کسب و کار(سرمایهگذاران نیکاندیش) را معرفی کردند.